Pages

Wednesday, October 26, 2011

Bloglist! ^__^





Aku suka baca blog orang. Aku suka bogwalking. Aku STALKER! KEHKEH. Tapi aku nak list semua blog kat sidebar nanti orang kata berat kan? Jadi macam nak buat satu blog khas untuk bloglist saja. Mengada - ngada eh? Perangai macam artis tak aku? HAHA.




Engkau orang letaklah url blog masing - masing dalam ruangan komen entry ni. Lepas tu letaklah nak aku kategorikan blog engkau dalam kategori apa. Aku sediakan enam kategori.





1. Blog Lelaki Wajib Baca (Personal)


2. Blog Perempuan Wajib Baca (Personal)


3. Blog Gosip Wajib Baca


4. Blog Informasi Wajib Baca


5. Parental (Ibu/Bapa) Wajib Baca


6. Blogshop Wajib Terjah


So nanti engkau orang komen macam ni ye :

http://puterihati.blogspot.com/

Blog Perempuan Wajib Baca (Personal)



Bukan apa. Senanglah aku nak terjah sambil - sambil makan biskut nanti kan kan kan kan kan. Eh kalau nak suruh aku review blog pun insyaAllah boleh takde masalah punya. HAHA. Especially untuk blogger baru yeh. Aku follower sembilan ratus aje pun tapi perangai macam blogger follower enam juta. HAHA. Biasalah, bloggers yang follower enam juta mana ada sempat mana ada time nak review blog orang kan. Akulah sempat. Sila sila. Jemput jemput! ^___^




Eh, jomlah jom!




Dah. Babai!

13 comments:

.cik yaya. said...

hehe ganas la cik puan bunga ni, kalau rajin review la blog kteee. CIK PUAN BUNGA kan comel

http://princessyayah89.blogspot.com
Blog Perempuan Wajib Baca (Personal)

Rai said...

mmuahh..review aku!

maceh kak! ko dewasa beberapa hari dari aku kan..hahaha...

sid said...

oh yes! saya dah bukak balik blog saya.sebab baru ade mood nak berblog balik. kehkeh~

http://mashikadapunyacherita.blogspot.com

Blog Perempuan Wajib Baca (Personal)

terima kaseeyy!

misz ifah said...

http://bilacinderellamulaberangan.blogspot.com/

Blog Perempuan Wajib Baca (Personal)

hehe , sila sila la bw :)

Nabila Medan said...

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/


Blog Perempuan Wajib Baca (Personal)

♥Cik Nurfarah♥ said...

http://bicarafarah.blogspot.com

BLOG PEREMPUAN WAJIB BACA

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

eh eh x sangka blog inspirasi sy ada kt dlm bloglist awak..suka :D..


tp blog cik betty takda pon..masukkanlah sy walaupon blog tu x best haha


http://cikbetty.blogspot.com

blog perempuan wajib baca (personal)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

eh? ada rupanya dah cik betty..kat bawah haha..

sori ampun mahapp..


p/s: tula org tamak x cek bebetul kan haha

gadis tabuan ^comot^ said...

http://gadis-tabuancomot.blogspot.com/
hahah :)

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

suke bace blog Cik Puan Bunga..

kalau rajin, sudi-sudi la bace entry kat blog nieza

http://nieyxzhazlan.blogspot.com

blog perempuan wajib baca (personal)

Eyesha Zaidin said...

dah 2012 ni!haha
agak2 akak buka ke tak komen sha ni..hihi mehla jenguk blog sha ;)

http://lolipopcomel.blogspot.com/

2. Blog Perempuan Wajib Baca (Personal)

Amanda Musa said...

As'salam Cik Puan Bunga2.hihi..nice to meet you :)
nak join list gak

http://thefunnjoy.blogspot.com
Blog Perempuan Wajib Baca (Personal)

vina devina said...

salam kenal yaa ,, nice to meet you